Explainer videó, Infografika, Logóanimációk, Termékpromóció

★Animátós ötletek és storyboard készítése

Megvalósítjuk az elképzeléseidet

Hogyan kezd el az ötlet készítését

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

  1. Határozd meg a célodat: Gondold át, mi a célja az animációs videónak.  Szórakoztató vagy oktató jellegű animációt szeretnél készíteni? Kiket szeretnél megszólítani a videóval? A célok kitűzése segít irányt adni az ötletednek.
  2. Gyűjts inspirációt: Keress az ötletedhez példákat, videókat, képeket.
  3. Készíts gondolattérképet: Csinálj  listát, ahol feljegyezheted az ötleteidet. Írd le minden gondolatot, ami az eszedbe jut, még akkor is, ha először nem tűnik jelentőségteljesnek. Később ezekből az ötletekből kiindulhatsz és továbbfejlesztheted azokat.
  4. Keresd az érdekességet: Keresd a különleges, egyedi vagy meglepő elemeket az ötletedben. Gondolkozz olyan történetfordulatokon vagy karakterjegyeken, amelyek felkeltik az érdeklődést és kitűnnek a többi animációtól.
  5. Válaszd ki a megfelelő stílust: Gondolkozz a vizuális stíluson és a hangulaton, amit az animációdnak szeretnél adni.  A megfelelő stílus kiválasztása segít meghatározni az animáció hangulatát éssegít  elérni a céljaidat.
  6. Ellenőrizd az ötletet: Gondold végig, hogy az ötleted mennyire kivitelezhető. Gondold végig, hogyan fér bele az ötlet a rendelkezésedre álló időbe és költségvetésbe.

Ha időt szeretnél soprolni akkor mi elkészíjük a számodra megfelelő ötletet.